image

I lördags åt vi riktigt lyxig take away från Mörarps Gatukök & pizzeria, skönt få vara lite lat ibland. Var premiär helg för plankstek så vi passade på att prova det, första gången någonsin för mig faktiskt. Aldrig ätit en plankstek tidigare och aldrig tidigare medvetet beställt mat med potatismos.

Jag är en av de största anti potatismos personer som finns tror jag 😉 Efter att ha pratat med kocken Denniz så fixade han en laktosfri version åt mig, vilken service – sånt gillas och det händer extremt sällan att det finns möjlighet för det..

Den hängmörade ryggbiffen var sagolikt mör, bearnaise såsen galet god och helhetsomdömet blir en generös 8 av 10 på skalan. Känner spontant att jag måste prova göra mos och gratinera i ugnen nu, ja göra plankstek helt enkelt – för att se om jag kan.. Kommer bli fler köp av färdig plankor i vår framtid  – just för att det är skönt få vara lat ibland och det är så gott, mums!

Translate »