image

image

image

Sedan jag var i Malmö city sist har det ploppat upp inte bara en utan två Söstrene Grene butiker. En på Mobilia (heter det så än?) och en på Triangeln, vi kommer bo på hotellet vägg i vägg med centrat så blir tillfälle för lång shopping hos systrarna. Älskar deras utbud av inredning, pyssel, mat & baksaker och godsaker.. Ultimata shopping kombinationen med rimliga prislappar. Shopping inspirations bilderna ovan är lånade från deras Facebook sida, jag gjorde kollage av dem.

I övrigt har vi inte lagt in något riktigt schema, middag på kvällen på Fridays och söndag eftermiddagen blir Scifi /film & spel mässa. Också hotellfrukost så klart, övrig tid blir improvisation beroende på väder, hoppas vårkänslan håller i sig över helgen..

In English. Since my last visit to Malmö not just one but two of my favorites söstrene grene stores, one has open at Mobilia and the other one at triangeln. Next door to our hotel, so I’m adding a long visit to the store on my to do list.. I really love there assortment of Diy, interior design, food & bakery stuff and yummy stuff. Ultimate shopping combo with an acceptable price tag. The pictures above are borrowed from there Facebook page, I made the collages.

We haven’t really mad a schedule for out weekend, all we know is that saturday night we will have dinner at Friday’s and on Sunday afternoon we will go to the scifi /movie & game convention. Well will have hotel breakfast also, I’m really hoping for the spring weather to stay over the weekend..

5 thoughts on “Längtar till lördag

    • Vad skoj att jag kunde vara till lite nytta 😀 Tror jag får lämna maken på hotellet när jag ska in där, så jag inte har en bromskloss med mig.. hihi

  1. Älskar också Söstrene Grene butikerna. skall själv passa på att besöka den i Köbenhamn nästa helg 🙂 Får hör om du har hittat något kul i butiken, när du varit där. Hoppas ni får en underbar helg i Malmö. Kram

    • Tack, vad snällt av dig!! Hoppas du får trevligt i Köpenhamn 🙂 Blir inläggsrapport om jag hittar något skoj! Ska till Ullared på onsdag så får vara lite sparsam hehe

Comments are closed.

Translate »