image

En hel vecka Viktväktarnas propoints räknande avklarat, nöjd med mig själv!! Blev dock inte grönt 2 ggr om dagen i helgen, så missade på det.. Och tränade bara 3 av 4 pass, buu. Kanske kan räkna in simmandet i lördags som ett halvt träningspass så låter det lite bättre?! Äsch – i stora drag gick det kalas bra och helt klart minus på vikten. Märks redan på kläder =) Skön bekräftelse.

image

Har handlat i dag, så nu är jag redo för vecka två.. Nu kör vi på, heja mig. Fått en liten present av sambon också, bääää

Postat med WordPress för Android

6 thoughts on “Firar 1 vecka

  1. Nra jobbat oh du hallå så många gånger träning ska du absolut vara nöjd med annars undrar jag vad du tänker att träning är. För mig är träning allt annat än det som jag normalt inte skulle gjort utan att jag medvetet har rört mig!
    Lotta

Comments are closed.

Translate »