2 thoughts on “Internationella lakritsdagen”
Comments are closed.

Helen Holmberg
Den allergivänliga mat & bakbloggen firar 10 år! Jag som skriver – Helen är en glad mat- & bakamatör som sedan barnsben lider av komplicerad födoämnes allergi + pollen, damm, etc.
Min mat- och bakstil kan nog mest beskrivas som experimentell, vardagsnära och rustik med fötterna i Svensk husmanskost. Min mor och farmor är två av mina stora inspirationskällor i livet.
Förutom födoämnes allergier kämpas jag med pco-s diagnos, genetisk b-12 brist, astma & allergier, eksem och sedan i somras kronisk inflammation i magen.
Är en nyfiken person som älskar att resa, min familj, tycker om att se film, tvserier, läsa böcker och spela spel utöver att fotografera.
Lämna gärna en kommentar på bloggen om ni vill, alltid skoj med respons. Hoppas ni ska trivas!
Så smarriga de ser ut! Jag har provat att göra makroner en gång, men de blev inte så där jättebra. Konsistensen blev för tjock. Jag fick nästan klicka ut dem, men dina ser lite mer rinniga ut, lite mer lätthanterliga. Men mina smakade ok iaf 🙂
Mer tur än skicklighet det där med smeten 😉 Kanske vispat smeten för lite eller helt enkelt för små ägg? Mitt orginalrecept säger 2 stora ägg men tar alltid 3 för säkerhetskull 🙂