Jag har beslutat mig för att inte kasta in handduken ÄN när det gäller lchf, vet det lät så i ett tidigare inlägg men det är så frustrerande när fantasin tryter angående matlagning. Och inget hjälper av att man saknar bröd & godis så man  blir snudd på galen, jag är en godis och bröd älskare!!

Nå väll jag tänkte att det kanske finns någon lösning på internet – på internet finns ju allt, så nu har jag klickat hem lite saker från en finsk hemsida sockerfri.com

Efter lite brevväxling med kundservice och ägaren, som själv går på lchf så vågade jag beställa godis och brödmixer + bakepro. Lite osäker än på det här med kolhydrater och sockerarterna, men enligt honom så är sockeralkoholerna i godiset okej. Hurra!

Visserligen lite dyrare än vanligt godis men det kanske det kan va värt för det är inget jag tänker trycka i mig i sanslösa mängder!! Mer att kunna ta några stycken på lördagen, kanske äta bröd/pizza eller baka något då med som är okej och inte får hela lchf konceptet att rasera. Längtar efter att få provsmaka och provbaka!! Lovar komma med foto och åsikter om vad jag tycker om sakerna, så fort det kommit 🙂 Kan komma idag redan tycker jag!

Det här beställde jag;

Silky Caramel, Silky gräddkaramell

Silky Caramell and cream candies (gräddkaramell)
Hoppas på att dom smakar Werthers aktigt, älskar Werthers…

De Bron Fruit Cream Toffees, frukttoffee

De Bron Fruit Cream Toffees (fruktkola)
Frukttoffee i jordgubb, hallon och persiko smak

Adam's LCHF-bröd från sockerfri.com

Och så Adamo LCHF-pizzamjölmix (mmm pizza..)
Adam’s LCHF-bröd

Dalblads Bake Pro

 samt Dalblads Bake Pro (till egna bakrecept)
Alla bilder är lånade från sockerfri.com

Translate »