Så började dag 1 på det här med lchq, kändes lagom skoj när man vaknade och mådde inte helt hundra idag men bara att ta sig i kragen och hitta en kreativ lösning på första middagen!

Lyckades över förväntan hitta på något som lockade, fick bli en Snäckornas favorittäcke utan snäckorna ( recept Snäckornas favorittäcke) och med råkostsallad (fuskade med färdig på påse). Saknade inte pastan alls i rätten, vitkålen och moroten fungerade riktigt bra ihop med färs så det kommer jag prova igen. Är medveten om att morot inte är helt bra i lchq eftersom den växer undermark men i jämförelse med pasta etc så är det ett mycket bättre alternativ så den får stanna kvar!

image

image

Gratinerad gratäng, ser lite knasigt ut utan pastan i!

 

image

Provportion att börja med, var gott så tog en portion till i ungefär samma storlek.

image

Mellanmål idag har bestått av tärnat äpple, ja frukt rekommenderas faktiskt i lchq boken så jag är lycklig!! Frukt är gott och nyttigt, äpple är dessutom extra bra för det går åt mer energi att äta det än vad man får när man äter det.

image

Dryck idag har bestått av mineralvatten och vatten, viktigt dricka mycket just nu..

Om någon undrar så kan jag bekräfta att jag har huvudvärk som tusan idag och illamående, men jag vet inte ens om det verkligen hör ihop med dagens mat eller bara för att jag känner mig småförkyld och hängig redan före dagen började. Lite promenerande har hunnits med också samt ett ica besök för att fylla kylen med bra mat 🙂 Hur går det för resten av er därute?

Translate »