Alltid skoj när man får glada nyheter i eposten, blir min fjärde buzzning!!!
Blivit utvald att delta i Buzzadors nya kampanj för Dove Nourishing Oil Care Express Intensivbalsam;

Blivit utvald att medverka i buzzadors nya Dove Nourishing Oil Care Express Intensivbalsam kampanj

Är ni också sugna på att testa på Doves nya Nourishing Oil Care Express Intensivbalsam? Tänkte lotta ut TVÅ 50 ml förpackningar till två personer av er som kommenterar detta inlägg före 1/2-2012, portot står jag för. De övriga åtta tänkte jag ge till familj & vänner. Läs nedan om ni är nyfikna på vad en buzzador är.


Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Helen1978):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Helen1978

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Helen1978&lang=SE

Translate »