Har experimenterat lite hastigt med plattångern idag, so far so good!
Favorit balsam och schampo från Wella Pro Series Repair

Äntligen kommit till skott och köpt hem mitt favorit balsam och schampo från Wella Pro Series Repair. Enda schampo och balsam som inte får min hårbotten att bli torr, stram och klia. Har använt Tresemme (igen) under lite mer än en månad nu (trodde jag kunde ta slut på de jag hade före Wella) och det har inte alls fungerat, har fått massa småsår i hårbotten som bara inte går att motstå att klia på! Dags säga adjö till den lilla apan i mig (dumsnålt! ;-)). Produktfakta på wella.com/en-SE/pro-series-care

3 thoughts on “Mina älsklingar

  1. Svar: Ja, problemet är att det är mycket fester nu i september…födelsedagsfest imorrn, bröllop den 17:e och bröllop den 23:e…sa det blir mycket pa samma gang. Men jag far försöka göra det bästa av det. Sen ska vi nog aka en vecka hem till Sverige i början av oktober…da blir det lite si och sa där med. Naja, vi far se. Kanske gar det fint ända.

    Jag satte ett mal pa -7 kg under dessa 8 veckor. Du da?

Comments are closed.

Translate »