Omlott cardigan i blått från H&M
Omlott tunika från KappAhl
Vit och svart topp från Espirit

Längtar efter mitt paket!!

3 thoughts on “Traderafynd

 1. Vad härligt att höra att livet känns bättre idag!! Så ska det vara 🙂
  Oh tack snälla du 🙂 Min hals? hehe whyy :O ? 😉

  Mina sminkkunskaper ska jag säga dig att jag har kämpat med. För två år sedan kunde jag inte ett skit men så börja en kompis lära mig lite med ögonskuggor, övning ger färdighet!!! 😉 KRAAAM!

 2. Till Karro:
  Tack, livsfarligt med tradera!! Helt beroende.. Så fort jag har två ben att stå på får det bli en modevisning tror jag av allt som shoppats!

  Till Katta:
  Ibland är livet lite för mycket som en berg- och dalbana 😉 Jag vet det var en udda kommentar att nämna din hals, men jag är själv kort och har pyttehals så trots att jag väger 81(?) kg på mina 157 cm så känner jag mig tjockare och har dubbelhaka deluxe än.. Om jag haft lite hals 😉 Ahh suck.. Man kan ju inte få allt, eller hur? Tyvärr!! Jag får fortsätta träna på sminkandet, just ögonskuggor är lite av en djungel. Har varit som du och varit totalt ointresserad, men nu börjar man bli värsta fåfänga tokfian som går i ett par skor.. Fast det är ju rätt kul, så why not?! kram och lycka till med vikten.

Comments are closed.

Translate »