Provar lite nya wordpress addon för bloggen, vad tycker ni? Bättre eller sämre? Har äntligen kommit till skott och uppdaterat till senaste wordpress versionen och passade på att installera och ändra om lite. Har wordpress i min android mobil nu också så blir nog mer spontan bloggande än tidigare.

Och för er som är nyfikna heter bildgalleri tillägget – Fancy Gallery och ”rate this” (ranka detta inlägg) Polldaddy Polls. Ska se om jag kan översätta polldaddy till svenska, är inte så förtjust i att blanda språken på bloggen.

Har ni några roliga/nyttiga favorit tillägg ni använder?

Tänkte prova att bara svara på kommentarer på bloggen också, brukar oftast skriva svar på avsändarens epost/blogg men då får inte andra besökare veta svaren. Kommer dock inte låta bli att besöka era sidor/bloggar för det, så kommentera på – roligt få respons på mina inlägg.

Just det, kommer dyka upp en tävling nästa vecka på bloggen.. Så håll ögonen öppna och kika in så ni inte missar den

Edit: översättning gjord!

6 thoughts on “Lite bloggändringar

  1. Så bra att du gillade mitt råd om att svara på poster, men jag lovar det kommer ge utdelning. Favorit tillägg? Ja du, just nu håller jag på att testa de flesta och bästa så jag återkommer.

    WordPress is the shit!

  2. JAg har provat skriva ett inlägg där man skall rösta genom polldaddy, men jag lyckas inte publisera det. Vad gör jag för fel? kram

  3. Tweety) Har du skapat ett användarkonto hos polldaddy?
    Det finns tillägg att installera för wordpress som installerade polldaddy automatiskt på min blogg. Behövde bara ange login/epost och lösenord så fungerade allt sen.

  4. Oj, det är verkligen jättesvårt att veta vad felet är när jag inte kan ”titta” och se hur du gör 🙁 Försöker du lägga in det i ett blogginlägg eller i en sidruta? Får du något felmeddelande?

  5. Måste ”lägga in” omröstningen i det aktuella inlägget men såg att du fixat det Tweety!

Comments are closed.

Translate »