Funderar på om man skulle ta och tradera lite för stora kläder? Känns trisst bara se dom hänga i garderoben och stjäla utrymme för annat. Finns kanske någon läsare som vill ha förhandstjing? Lämna en kommentar i så fall med bud.

New Look klänning, använd 1 gång. UK Storlek 18 (46/48)

Röd vacker klänning från Lindex storlek 50 *helt ny*
Klänning i satin med omlottliv och vid kjol. Avskuren upptill med lagda veck och band att knyta bak. Smock bak. Dold dragkedja i sidan. Fodrad. Längd 100,5 cm i stl 48. Maskintvätt 40° Material: 100% Polyester

Svart vacker kjol strl 54 från Taillissime, La Redoute *helt ny*
Beskrivning: Kjol från Taillissime i lättburen, lång modell med permanent krinklad yta. Infällning vid höften fram och bak ger en lätt insvängd effekt (rynkorna börjar först nedanför höften och gör därför inte silhuetten bredare!).

Påsytt satinband fram. Dold dragkedja i sidan.
Trendig detalj: oarbetade sömmar i sidorna.

Storlek: 54 ( Längd ca 88 cm)
Material: Poplin av 55% polyester och 45% bomull.

Röd vacker kjol strl 56 Taillissime/La Redoute *helt ny*
Kjol från Taillissime (Laredoute) i lättburen, lång modell med permanent krinklad yta. Infällning vid höften fram och bak ger en lätt insvängd effekt (rynkorna börjar först nedanför höften och gör därför inte silhuetten bredare!).  Påsytt satinband fram. Dold dragkedja i sidan.

Storlek: 56 ( Längd ca 88 cm)
Material: Poplin av 55% polyester och 45% bomull.

4 thoughts on “Garderobsrensning

  1. Jessica, den är helt underbar! Betalade 30,5£ för den någonstans runt 330 kr i svenska, är 150 kr för mycket? Hade tänkt lägga den på tradera för 200 kr, men vore kul om klänningen hamnar hos någon som älskar den 😉

    Lämnar detta meddelande i din blogg också, så du inte missar svaret.

Comments are closed.

Translate »