Dagens vikt landade på 89,7 kg
Ett litet minus, men det är bättre än inget alls eller ett plus på vågen.

Vilodag från träning idag, får bli en shoppingpromenad istället. Hihi 😉

4 thoughts on “Invägning

  1. minus är alltid minus! GRATTIS 😀

    och ja, jag har faktiskt ett väldans viktigt knep när det gäller kycklings enchiladas. i kycklingsröran som mest bara består av lök, kyckling och cremefraishe måste man tillsätta en tesked av sambal oelek. det är det som gör den!!

  2. Det är ju bra!!!!!!! 🙂

    Jag börjar komma av mig. Även om jag inte går upp så känns det inte som jag går ner heller 🙁 Törs inte väga mig förrän jag kommit igång ordentligt. 🙁 Jag är ju inte klar än men det tycks min hjärna tro. 🙁

  3. vikken härlig blogg – glad att jag hittat hit, bra jobbat med invägningen och fina resultat i sidokolumnen, kul!! Hur är planen att fortsätta??
    Kram PT Sofia

Comments are closed.

Translate »