Har haft lite svårt få plats med kläderna i garderoben och vår klädhylla, så idag fick jag äntligen nog när jag inte hittade vad jag letade efter. Rev ut fack efter fack i klädhyllan (som står i sovrummet, som rumsavdelare / förvaring ) och provade mig igenom kläderna. Skittråkigt att behöva kasta saker som man verkligen älskat, men när tröjor inte är vita längre, kläder är så noppiga så de nästan inte finns något tyg kvar då är det dags att säga farväl!

Nu när jag är klar känns det skönt, sambon blev inspirerad han med så det blev rätt mycket som åkte ut. Har fortfarande en del kvar att gå igenom, men det får bli en annan dag. Är väldigt nöjd med mig själv över insatsen och äntligen hittar jag alla fina kläder jag har och en del jag ens glömt jag hade för dom hade hamnat under allt gammalt. Synd jag inte har en ”före” bild!

Kläderna som ska åka i containern..

Kläderna som fick stanna kvar, det är mina två rader fack närmast väggen.
( Brukar va ett draperi fördraget så kläderna inte syns )

2 thoughts on “Sommarstädat

Comments are closed.

Translate »