Om en månad återses Bridget Jones på bio
Nöje

En efterlängtad premiär om 25 dagar på bio

Om en månad återses Bridget Jones på bio

Superhjältar i all ära…
Men när det gäller filmer och serier så föredrar jag romantiska komedier och feel-good kategorien mycket mer! En gång för länge längesedan var jag ung och singel (jag vet det låter osannolikt men det är sant), det blev många biobesök och festkvällar men av den här tiden är det Bridget Jones som fastnade.

En ständig källa till skratt, glädje och bli-på-bra-humör film helt enkelt. Behöver jag ens nämna att båda ettan och tvåan sågs på bio och sedan dess återbesöks ungefär en gång om året..

För något år sedan läste jag uppföljarboken Mad about the boy (boklänk + ljudboklänk), en varm och humoristisk fortsättning på Bridgets äventyr. Nu har jag kikat på filmtrailers och kan konstatera filmen har INGET med boken att göra, tråkigt för boken är riktigt bra.

Trots besvikelsen över att det inte är boken som blivit filmatiserad så har jag ändå lite förhoppningar om uppföljaren. Trailern känns kul och underhållande, jag bara hoppas att den inte blir lika töntig och förutsägbar som Mitt stora grekiska bröllop 2 blev. Så den 16 september eller dagarna efter kommer jag dra med mig villigt sällskap för en bioafton med Bridget, Mr Darcy och McDreamy (från Grey’s Anatomy).

Bridget Jones’s Baby – Official Trailer (HD)

Bridget Jones’s Baby – Official Trailer In Theaters September 16 https://www.bridgetjonesmovie.com Oscar® winners Renée Zellweger and Colin Firth are joined by Patrick Dempsey for the next chapter of the world’s favorite singleton in Bridget Jones’s Baby. Directed by Sharon Maguire (Bridget Jones’s Diary), the new film in the beloved comedy series based on creator Helen Fielding’s heroine finds Bridget unexpectedly expecting.

BRIDGET JONES’ BABY
Efter att ha lämnat Mark Darcy blir det plågsamt uppenbart för Bridget Jones att ”lyckliga till döden skiljer oss åt” inte var en löfte hon kunde leva upp till. Som fyrtio-nånting och singel igen, bestämmer sig Bridget för att satsa på sin karriär och omge sig med gamla och nya vänner. För en gångs skull har hon fullständig kontroll på saker och ting. Vad skulle någonsin kunna gå fel?