Nöje

Årets bästa film, The age of Adaline

adaline age-of-adaline

The Age of Adaline Official Trailer #1 (2015) – Blake Lively, Harrison Ford Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt The Age of Adaline Official Trailer #1 (2015) – Blake Lively, Harrison Ford Movie HD A young woman, born at the turn of 20th century, is rendered ageless after an accident.

Jag har helt snöat in på historietemat för tillfället, så när jag snubblade över en film med Blake Lively på viaplay som såg ut som en underbar kostymfilm..

Ni förstår väl att popcorngrytan åkte fram och popcornen poppades, sedan hade jag en filmstund på egen hand (maken är inte så förtjust i romantiska drama). Historien kretsar kring Adaline (Blake Lively) som lever ett o-ordinärt liv för att uttrycka mig milt, vad exakt som händer i hennes liv tänker jag inte gå in på.

MEN det är en helt sagolik kärlekshistoria, mötet med Harrison Ford är pricken över i:et i filmen. Är ni det minsta lilla svag för kärleksfilmer och starka kvinnoöden så se filmen! Jag är helt såld och den kommer hamna på min lista av filmer värda att ses om.

2 kommentarer

    • Helen Holmberg

      Den är riktigt bra! Och viaplay har gratis prova-på månad tror jag, värt att kolla upp 😉 Glöm bara inte säga upp abonnemanget så slipper du lägga ut pengar för det..