Lördag i sommarsol

image

image

image

image

image

image

image

I lördags vaknade jag upp av bakmaskinens något irriterande pip och bastu i sovrummet. Det var skönt att vakna upp och ha halva jästiden avklarad, bakade ut hamburgerbröd från degen vars recept ni hittar under fliken mina recept.

Min plan var att göra högrevsfärsburgare åt oss, men det var slutsålt på Ica så gjorde på blandfärs istället. Smaksatte färsen med bacon, Heinz bbq sås, salt, svartpeppar.

Sol, värme, lördag och ingen ny grill.. Men vi grillade hos föräldrarna på deras lilla grill istället, invigningen av nya får vi väl vänta med tillsvidare. Vi invigde mina föräldrars uppdaterade lilla paviljong, avnjöt iskall päroncider (inhandlad i Tyskland ;)) medan maken grillade.

Blev sagolikt gott, ser redan framemot nästa grillning!! Och vilken kväll, inte ofta det är värmebölja i början av maj. Svårt tro vi hade hagel för bara någon vecka sedan..

Tack bästa föräldrarna för allt. ❤

Helens bacon & bbq burgare
600 g blandfära
150 g bacon
1 äggula
40 g bbq sås
Svartpeppar, lite salt (bacon är sälta också)

 
Följ gärna och dela bloggen: