Hälsa

Årets första yoga

image

Har en lite vadslagning med en god vän om att träna minst 3 gånger per vecka i 10 veckor. Har varit noll träning sista månaderna, haft en rysligt massa problem med magen kopplat till pco-s. Mycket blödningar, hemska magsmärtor och redan problem med järnbrist så varit så himla trött.

Nu vill jag bara fokusera på att må bättre och bli starkare i kropp (och knopp). En dag i taget, så ska det väl gå bra. ❤

4 kommentarer

  • Helen Holmberg

   Hej! Jag använder yoogia tjänsten, de har både inspelade lektioner och ”live” lektioner 🙂

   Följer de som är för curvy girls, passar min kropp perfekt 😀 Fast det märks det gått några månader sen sist, mycket bambi varning.. hihi

   Men vill du inte lägga pengar på det finns det jättemycket bra på youtube, gratis! Jag chromecastar upp på tvn när jag tränar.