Nöje,  Tankar & känslor

Tre låtar jag inte kan leva utan (just nu)

david gahan 1988

Dave Gahan, Soulsavers – All of This and Nothing (Lyric Video)

”All of This and Nothing” off Dave Gahan & Soulsavers’ new album Angels & Ghosts iTunes: http://smarturl.it/angelsghosts_itunes Amazon: http://smarturl.it/angelsghosts_amazon Spotify: http://smarturl.it/angelsghosts_sptfy http://davegahan.com http://thesoulsavers.com http://facebook.com/davegahan http://facebook.com/soulsavers

Dave Gahan & Soulsavers – All of This and Nothing

Dave Gahan är sångare/front figur i ungdomsfavoriterna Depeche Mode och har en helt underbar röst och låten är förtrollande. Eller så är det jag som inte är objektiv eftersom Dave var en av mina första ”kändis” förälskelser, han var väldigt söt (se fotot ovan).

Miriam Bryant – One Last Time (Sista morgonen) – Så mycket bättre (TV4)

Så mycket bättre i TV4 från 2015-10-17: Miriam Bryant framför One Last Time, en tolkning av Niklas Strömstedts Sista morgonen i Så mycket bättre. Mer från Så mycket bättre på YouTube: http://www.youtube.com/user/samycketbattretv4?sub_confirmation=1 Följ artisterna som under en semestervecka ska bo tillsammans, lära känna varandra men också tolka varandras största hits.

Miriam Bryant – One Last Time ( Sista morgonen)

Helt ny upptäckt för mig, hörde av slump på låten när jag kikade på vilka artister och låtar som är med i årets säsong av Så mycket bättre (tvserie). Hennes cover och röst förvandlar Niklas Strömstedts Sista morgonen till en helt ny låt som ger mig gåshud!

Shawn Mendes & Hailee Steinfeld – Stitches ft. Hailee Steinfeld

Shawn Mendes & Hailee Steinfeld – Stitches (Acoustic) http://vevo.ly/071jb2 Best of Shawn Mendes: https://goo.gl/kcEHK5 Subscribe here: https://goo.gl/aBcEw6

Shawn Mendes & Hailee Steinfeld – Stitches 

Inte helt säker men tror det är min systerdotter som länkat videon eller någon annan video med Shawn Mendes som har en väldigt skön röst. Här en akustisk version av han hitsång med Hailee. Lite sorgsen, men väldigt fin.