Om man ändå vore en fjäril

Om man ändå vore en fjäril

Huvudvärk/migrän nästan konstant i en vecka och sedan en allergisk reaktion som orsakat orolig mage och illamående hela helgen +några dagar till. Känner mig helt slut i rutan, har inte återhämtat mig helt och måste få fatt i min husläkare så jag får rätt nässpray + förnyat kortison recept.

Men har inte orkat, känns mig så otroligt trött. Så trött så att jag igår tog en eftermiddagslur, pensionärsvarning på det?  Det får bli lugna planer för resten av veckan och helgen, varit grillbjudningar varje helg nu ett tag så ser framemot att få vara soffpotatis med maken på fredag & lördag kväll 😉

Nu hoppas jag bara på att ohälsa & blåst lugnar ner sig, så man kan få in ett par sista dopp före det blir höst på riktigt. Bjuder på ett par fjärilsfoto vi tog en solig kväll förra veckan hos mina föräldrar, klicka på bilderna så får ni upp de i större version. Fjärilsbuskarna är populära hos dem i år, även om det är färre än vanligt.

Back to Top
Translate »