Grattis på födelsedagen

Minns ni att jag nämnde en tävling jag vann? Rent tekniskt sett så var det maken som vann, men min snälla make gav vinsten till mig. Två presentkort på bubbleroom att shoppa loss för, de kom med rekommenderat i torsdags – perfekt taiming.

För dagen efter så spenderade vi midsommarafton, jag syster & systerdotter limmade vid bubblerooms hemsida, mycket hjärtande och klickande. Funderingar, frågor och svar. Perfekt med smakråd så där 😀

Eftersom jag är så himla osäker på storlekarna köpte jag till bubblerooms premiummedlemskap (199 kr för 6 månader). Då får man 5% rabatt på alla köp, fri frakt & fria returer (viktigast av allt), förtur på rea, vip inbjudningar till event & lanseringar + en Glossybox (alt. 3 par kalsonger för man).

Snacka om fantastisk födelsedagspresent!! Klicka på bilderna så får ni upp dom i större format 😉

Skönhet

Lumene sheer finish loose powder – Tranlucent
Rekommendation från syster så ska bli spännande att prova, har ALDRIG ägt ett puder jag använt tidigare 😉

Garnier Miracle skin perfection BB cream sensitive skin
Rekommendation från syster också, ägt bb krämer tidigare men har svårt för dofter så en parfymfri bb kräm som är allergi vänlig och med hög solskyddsfaktor låter perfekt.

Isadora Precision mascara, svart
Parfymfri, fått bra omdöme på skönhetsbloggar och jag behöver ny (mascara håller ca 6-1 år max från de att de öppnats).

Ecotools
Hårborste, puderborste (till pudret) & en dusch svamp (två sistnämnda är rekommendationer från syster & systerdotter).

Tre somriga outfits

Byxdress i marinblå viskos med vita prickar, tänk sandaler & riktigt varm sommardag. Kanske badkläder under. En klänning för stranden och en för grillkvällarna, samt en kofta att ta till om det blir kyligt.

Lättklätt

Fint, svalt viskos nattlinne i svart. Prickig bikini, nån gång ska man våga prova och nu känns bra. En söt “clutch” (liten) handväska från Desigual, finns att använda utan rem och med (finns bild med remen på). Och ett par trosor som är prickiga och inte från Twilfit! Man kan väl inte alltid köpa Twilfits Cecilia trosor eller..

Svala sommardagar

Toppar & blusar i vitt och marinblått matchade med ett par sköna (hoppas jag) jeans leggings. Inte vågat ha jeans sen maj förra året, så tänker de här är en inkörsport 😉 Älskar bootcut <3

Bekväma kläder

Vad kan jag säga, jag älskar myskläder. 2 par capri leggings som funkar varma sommardagar med och två bootcut skurna leggings. En ren klassisk tshirt, har svårt för stökiga tryck på kläder. Däremot får gärna accessoarer vara rejäla färgklickar, som plånboken i storlek mindre från Desigual.

Svart och vitt

En armlös blus i bomull med knyte på ryggen och söta detaljer i vitt, en vit klänning också med spets/brodyr och som kontrast en svart bomullskofta i modell omlott.

About

1 Comment

  • CG juni 22, 2015 at 10:14 Reply

    Oj oj, det var ingen dålig födelsedagspresent…. Inte ett dugg avis 😉
    Närrå, unnar dig verkligen allt!

    Kram

Leave a Comment