Vardag

Hipp hipp hurra! #födelsedag #tattyteddy #daredevil #marvel #avengers #födelsedag

Tatty Teddy gratulationskort

Idag fyller min älskade make år  😀
Stort grattis på födelsedagen M!

Firas med pizza & filmkväll idag samt bio till helgen. Födelsedagsbarnet vill se senste Avengers filmen, inte mig emot börjar faktiskt gilla både Marvel & DC Comics superhjältarna 😉

Marvel’s Daredevil | Teaser Trailer | Netflix

Meet Matt Murdock. Blinded as a boy but imbued with extraordinary senses, Matt fights injustice by day as a respected lawyer and by night as the masked vigilante Daredevil in Hell’s Kitchen, New York. He’ll do anything to make his city a better place, but at what price?

Har ni netflix så kan jag varmt rekomendera att leta upp Marvel’s Daredevil, helt ny serie som netflix (faktiskt!) gjort riktigt bra. Inte att jämföra med Ben Affleck i Daredevil filmen för några år sedan..