Va? #telefonfobi #viktigasamtal #ångest #oro #måstegöras

blåögd katt

Så jag har gått och oroat mig över ett samtal jag försökt ringa sedan slutet på december. Jag har jätte svårt för att lyfta luren och bara ringa, antal personer jag kan ringa utan att tveka är min make och min mamma. Det finns några i en gråzone och sen finns ”resten” som skapar ångest, magont och jag vill bara dra täcket över huvudet och försvinna.

Men jag har försökt och försökt, magsyran har gått hög och jag har haft svårt för att sova. Idag kom jag äntligen fram, massa förvirrade frågor och svar utbyttes och min remiss angående mina magproblem från min husläkare har skickas vidare till Lund nu. Håll tummarna för mig att jag nu får en kallelse med datum inom en snar framtid.

Nu ska jag gå och dra det där täcket över huvudet och ta en lång eftermiddags lur, inte blivit många minuters sömn inatt inte. Men nu är jag lättad, nu ligger bollen inte på min sida av spelplanen.

Back to Top
Translate »