Tisdags middag & fika

Tisdags middag & fika

Laktosfri semla på köpt slät bulle
midda fish'n chips

Vi skulle egentligen åkt till Malmö i tisdags för en heldag med shopping, äta gott ute och gå på förhandsvisningen av nya spionfilmen Kingsman: The secret service. Men..

Så blev det inte, det var lite snö oväder och maken tyckte jag skulle vila upp mig eftersom jag mått ganska skräpigt sista dagarna. Min ”mage” (precis nedanför revbenen på höger sida) har varit ömt (känslig för tryck och lätt värkande som när man får blåmärken), kännt mig svullen i magsäcken och haft problem med illamående av gaser. Kanske mer än ni vill veta, men nu vet ni lite bättre vad jag menar när jag säger magen bråkar 😉

Vi stannade hemma, vilade i soffan och maken gjorde laktosfria semlor åt oss på ”köpe” släta bullar. Väldans gott, han kan min man ibland!

Till middag blev det fish’n chips. Chipsen är uppskuren bakpotatis rostad i ugnen med en skvätt rapsolja, svartpeppar & salt (lägg i påse/skål så går det åt mindre olja) ca 30 minuter.

Back to Top
Translate »