Lördag och taco lasagne 24/1 #middag #dagensmiddag #tacolasagne

image

image

Fick en knäpp idé när jag laga mat, vi skulle egentligen haft tortillas, tillbehör & egen kryddad färs rakt upp och ner. Men så tänkte jag – taco lasagne fast istället för pasta tortilla bröd. Borde ju funka.

Så jag grundade med tortilla bröd, ett lager färs röra, tortilla bröd, mer färs och ett sista lager bröd. Överst rev jag ost (och nästan en bit av tummen, råka sätta rivjärnet in i tummen – AJ!) och maken smulade hårda taco chips över. Sedan in i ugnen cirka en kvart på 175 grader, tills osten smält ordentligt.

Serverade med majs, sallad & gurka, salsa och gräddfil. Riktigt, riktigt gott och kommer lagas igen – första gången jag gillat färs tacos.. Behöver jag ens säga att det blev rester över till söndags middag? 😉

Back to Top
Translate »