Tisdag 25/11 #Hawaiipizza från #Mörarpsgatukökpizzeria

Hawaii pizza från Mörarps gatukök & pizzeria
laktosfria köttbullar på nötfärs, ägg, skorpmjöl, mjölk, lök och kryddor
laktosfria köttbullar på nötfärs, ägg, skorpmjöl, mjölk, lök och kryddor

I tisdags jobbade jag hela dagen samt gjorde köttbullar till helgens julmat, så jag glömde totalt bort att fixa middag, Det löstes med pizza från nya favvostället, självklart hawaii.. Den var extra god med riktigt fin tomatsås och ost (ja, jag märker skillnad på sånt).

Och det jag jobbade på ska jag visa er så fort det är ”lanserat”. Känns bra att få arbeta lite, en bekräftelse på att man är bra på något och behövs.

Kul fakta, jag använder ett matkeds mått för att få (ungefär) samma storlek på alla köttbullar, kan slå på något gram så klart. Här hittar du mitt grundrecept för köttbullar, jag finhackade två små gular lökar och tog  i smeten.

In English. Tuesday 25th. Had a long workday and made the meatballs for our upcoming weekend christmas dinner, so I forgot to make dinner. Easily solved by Hawaii pizzas from our new favorite place, they where extra good with really tasty cheese and tomato/pizza sauce (and yes, I do notice the difference).

The work projects I’ll show you as soon as they are ”launched”. Feels great to do some work, makes you feel good about yourself and needed.

Oh and a fun fact I use the tablespoon measurement as a guide to make all my meatballs (almost) the same size, can be a tiny difference in weight of course. Used my basic recipe for Swedish meatballs and added 2 finly chopped onions to the batter.

 
Följ gärna och dela bloggen: