Onsdag #dagensmiddag #pasta #bolognese #pastagratäng

Pasta bolognese gratäng

Pasta bolognese gratäng

Vi hade mycket köttfärssås över sedan tisdagens middag, så jag kokade upp en ny sort jag köpt barilla Rigatoni. Tyckte den verkade lämplig eftersom bolognesen kunde glida in i rören och gotta till sig när jag gratinerade det i ugnen med lite ostrester jag rev över.

Och middagen blev kanon, en riktigt smakrik pasta bolognese gratäng – med mer smak än dag ett. Visst är det lustigt vad olika pasta former kan göra för det estetiska intrycket också?

In English. Wednesday. Since we had a lot of leftovers from the day before I decided to make a bolognese gratin out of it. I tried out a new pasta model from barilla, rigatoni big pasta tunnels – perfect for catching up the sauce and cheese. I mixed it in a form and topped it off with some left over cheese, had it in the oven for 15 minutes and out came a lovely dinner. Tasted even more than the day before.

 
Följ gärna och dela bloggen: