Onsdag #dagensmiddag #husmanskost #svensktkött

klassisk köttfärslimpa med kokt potatis och brunsås

Onsdagsmiddag blev en underskattad Svensk klassisker – köttfärslimpa med kokt potatis och brunsås. För att få riktigt god smak på såsen använder jag lite lingonsylt i som sötma, helt otroligt gott och varje gång jag gör det så undrar jag varför man inte gör det oftare. Är ni likadana, glömmer hur gott saker är?

In English. Wednesday. Made an underestimated traditional Swedish dish – meatloaf with boiled potatoes and graving. To get a really rich flavor I used lingonberry in the graving as a sweetener, it’s the perfection to a great meatloaf & meatball sauce if you wan’t it really Swedish.

It’s interesting that everytime I make these and meatballs I keep thinking I should do this more often cause it’s so good, but I don’t. I sort of forget and only remember the hassle with the graving, that really isn’t a hassle at all as long as I go with my instincts.

 
Följ gärna och dela bloggen: