Måndag #dagensmiddag #pizzahut #cheezycrust #takeaway

pizza hut malmö cheezy crust

pizza hut malmö cheezy crust

Hade egentligen planerat en köttfri måndag men så ringde maken på väg hem från jobb och sa han köpt pizza från Pizza Hut, så att vi hälsade på mina föräldrar & bror och åt middag där.. Det blev inte riktigt så 😉 Utan det serverades Bacon bbq pizza med cheezy crust, gott men världens sämsta idé när man har känslig mage kan jag säga. Bacon. Start bbq sås. Halsbränna.

Lär dröja länge, läääänge innan jag kommer ens längta efter något från pizza hut.. Tacka vet jag vanlig pizza, hihi

In English. Monday. Was so excited when the mister called and told me he bought cheezy crust pizza from Pizza Hut on his way home from work – I love that. So we had dinner at my parents place with my brother, but let me tell you something a over sensitive stomach and bacon + strong bbq sauce = evil acids..

So I’m not feeling the pizza hut vibe, not in a very very long time. I’ll stick to regular pizzas 😉

Back to Top