Fredag 21/11 #dagensmiddag #wok #falukorv

image

Förra fredagen gjorde något jag inte vågat göra på länge, hoisin wokad falukorv med äggnudlar. Hoisin sås kan vara ganska skarpt och ge magsyra, fick dessvärre magsyreproblem så sätter tillbaka flaskan längst bak i kryddskåpet på obestämd tid framöver. Och ja, woken skulle se godare ut med grönsakerna i sig men jag tål inte så många av dom så maken får äta dom själv.

In English. Friday 21/11. Made hoisin sausage wok with egg noodles. Been a long while since I made cause the hoisin sauce is pretty sharp and easily gives me (and others) acid burns, unfortunately it was to early. Got a horrible acud burn so the bottle is now in the back of the spice shelf and will be there for a long while. And yes, it would look tastier with the veggies in the wok and not on the side, but I’m allergic to most of them so the hubby gets to eat them all to him self.

 
Följ gärna och dela bloggen: