Fredag 14/11 #dagensmiddag #höstgryta #husmanskost #svensktkött #laktosfri

Laktosfri fläskfilé gryta med kokt potatis

Torsdagens gryta räckte gott och väl till fredags middag (och lunchlåda), ännu bättre än dag ett eftersom köttet trillade sönder i såsen och med nermosad potatis i – himmelriket. Inte så fotografiskt men min matlagning är mer rustik och god än vacker..

 In English. Thursday 14/11. The pork casserole from the day before was so big that we had leftovers for the friday also (and a lunch box for the mister). Tasted even better day two, the meet so tender it feel a part in the graving – thats a good thing. Just mash the potatoes in and you got a fork full of food heaven. But it’s not one of those dishes that looks very posh, well my food never looks posh more rustic and tasty..

 
Följ gärna och dela bloggen: