Trött

Skoskav på riktigt

Luften har lite grand gått ur mig sedan jag kom hem igår kväll, nä faktiskt redan på tåget hem. Det får bli Stockholms rapportering i morgon istället känner jag, men jag kan ju visa upp mitt fina skoskav jag fick på högra foten. Det gör lika ont som det ser ut, nu är det tvättat och har ett gelplåster från scholl på, som dämpar den värsta smärtan när jag går.

Blir att vila foten tills det blivit lite bättre, blev mycket promenerande i huvudstaden så har lyckats bli lite små öm i vadmusklerna med – häftig känsla. Nu soffläge, välförtjänt tycker jag efter ha hängt med en söt liten gudson idag!

In English. Tired. Sort of out of energy, so tired since last night. I’ll get back to you my dear readers when I’ve sleept some more and feel a bit more energized. Now the sofa is waiting for me to get some well earned and needed rest. Spent the day snuggling with my lovely little god son, precious little boy.

Oh and of course I’ve gotten a painfull blister – well started as a blister I guess but turned in to something worse after a day on my feets. And yes it’s as painfull as it looks. I’m an limping old lady today..

Back to Top
Translate »