Något jag saknat tio år..

image

Åh vad jag älskar Valios produkt utvecklings team, var helt galen i Bonjours vitlöks cream cheese första halvan av förra deceniet. Tills en otrevlig kur antibiotika slog ut det enzymet i min mage som bryter ner sockret (laktos) i mjölk produkter.

Sedan dess har jag inte ätit cream cheese, aldrig fått uppleva cream cheese och bagel fenomenet.. Men nu ser det ut att kunna bli ändring på det, ska finnas i butik redan så här ska letas. Är framförallt vitlöken jag trånar efter.. Mums.

In English. It’s been a decade since I last had a sandwich with cream cheese, but now thanks to Valio it won’t be long again until I get to eat one again. I’m so excited about it, want to experience the bagel concept too (I never died before).

Oh how I miss those days before my body stopped breaking the milk sugar (lactose) in diary products. But today I’m grateful to Valio who’s really making me feel like one in the crowd eight a huge a sortiment to choice from.

Back to Top
Translate »