Mer än bara Hello Kitty´s

Nog_snart_dags_se_om_Gremlins_filmerna__herr_Gizmo_tycker_det_iaf..__gremlins__mogwai__gizmo__nerdgirl__fangirl__80tal

Den här lille killen Gizmo sitter cirka en meter från mig varje dag och inte är han rosa klädd eller en katt, utan en liten Mogwai. Alla som sett filmerna Gremlins (finns 2) känner garanterat igen han, om inte kika på filmklippet så blir han introducerad där.

Han är så sjukt söt, helt fantastiskt cool när han inspireras av rambo och ska hjälpa till att rädda världen från elaka Gremlins. Det är synd Gizmo rambo figuren bara finns i hårdplast, men Gizmo som tomte är bra söt den med 😉 Ska bli kul att se om årets scifi- film & spelconvention i Helsingborg innehåller en liten söt hårig sak åt mig!

In English. I’m sure you all think I am crazy about Hello Kitty, but in fact there is lots more of things I love. For an example my adorable Mogwai Gizmo from the movies Gremlins, the 80’s ”horror” movies. He’s so cuddly and cute, if you watch the movie clip you’ll see what I mean.

I’d love to have the ”rambo” gizmo in my collection, but I’ve only found him as a plastic toy and that’s not really my thing – he’s meant to be a plush in my eyes. The santa looks adorable to, but it’s not rambo 😉 Maybe I’ll find another Gizmo to add to my collection when it’s the next scifi- movie & game convention in Helsingborg later this fall.

 

gremlins

Back to Top
Translate »