En skum raket och annat

Glutenfria tortilla bröd och knäckebröd från Icas egna märke

Glutenfri skumraket från Delicato

Retro kollage plåtburk för förvaring av Vårgårda rostat ris

Har fått lite resehjärna, försöker kordinera ihop alla små event + tid med vänner 🙂 Inte helt lätt, så himla mycket jag vill hinna med på bara knappa två dygn! Hittade bilder i telefonen jag glömt blogga, så tycker vi tar dom nu.

Handlat sötaste kellogs burken på Ö&B (pris 39 kr), 30 kr lägre pris än Ica Maxi så då slutade jag tveka och slog till.. Är väldigt svag för plåtburkar som är fina, det är dock inte kellogs flingor i den utan Vårgårdas rostade ris 😀 Ris är min nya frukostfavorit med lite mjölk, 6 propoints för 50 gram med 1,5 dl mellanmjölk.

Köpte en skumraket paket för jag var sugen på något gott, men visade sig det är dyra i propoints och inte supergoda. Ländia gammeldagsa gräddbollar ska det vara, mycket godare!

Hittade glutenfritt knäckebröd & tortilla bröd på Ica från deras egna märke, knäckebrödet var super gott och försvann fort under första veckan förpackningen vart öppnad så de kan jag rekomdnera varmt! Tortillan har jag inte smakat än, vi åt nachos till sist men nästa gång så blir det provsmakning.

In English. A little of everything. I always get excited, nervous when it’s something bigger happening in my life, so at the moment my mind is a bit shattered there for blogsilence. I always get like this before trips, going out with friends etc, as soon as I’ve left the house It gets better but until that point.. Yikes.

Found a few photos in my phone I haven’t blogged about as I planned, so let’s do that now! Was happy to find some new gluten free products, it’s fun to try out them even tho I’m noticing that some gluten I can actually eat and it’s a combination of other things that give me my stomach pain episodes.

The hardbread is really lovely and I’d like to eat it even when it’s not needed, it’s that good. Not had time to try out the tortilla breads yet, so I can’t say much about them yet.

The second photo is of a ”Swedish bomb” with coconut flakes on, I wanted something not so heavy for a treat but the disappointment… Gah! There is a Swedish brand Ländia gammeldags thats just simple awesome, that’s the only Swedish bombs worth having 😉

And the last picture is my new roasted rice tin box, it’s meant for kellogs but I prefer the rice.. Couldn’t stop myself from buying it when I saw it for 30 sek less at Ö&B then in my regular store Ica Maxi. Had to have it. I really love retro inspired tin boxes, I might have a couple in my kitchen or more.

Back to Top
Translate »