Tisdag

Laktos och glutenfri hamburgare i surdegsbröd med rostad lök och lagrad grevé ost Dagens propoints summering

Laktos och glutenfri hamburgare i surdegsbröd med rostad lök och lagrad grevé ost. Det är mycket prova ingridienser för tillfället för att se vad som ger utslag i magen, tala om att tortera sig själv för lite kunskap.

Magen inte helt nöjd med valet av bröd, men god middag. Hamburgen (150 grams) är gjord på 12 procentig nötfärs, salt och svartpeppar. Totalt 15 propoints spenderade på middag;
150 g färs 8 pp (stämmer itne riktigt eftersom färsen inte var 15 utan 12 men skitsamma)
bröd 4 pp
ost 2 pp
rostad lök 1 pp

In English. Tuesday. Lactose and gluten free hamburg in a sourdough bun, with cheese and roasted onion. It’s a lot of trial and error with food at the moment to try figure out what triggers my stomache pains. Torture to be honest. But what to do, I want to learn and avoid it in the future.

Dinner wasn’t agreeing with my poor stomache, guessing it was the bread. But it was a nice meal anyway. A total of 15 propoints;
150 mince meat 8 pp (it’s a bit on the high but they don’t have 12% in the calculator)
bread 4 pp
cheese 2 pp
roasted onion 1 pp

 
Följ gärna och dela bloggen: