Måndag

2014-08-11 18.12.09-blogg

2014-08-11 19.20.43-blogg

Det glutenfria ätandet fortgår, varför ändra på något när magen äntligen börjar må bättre (känns som jag varit i helvetet och börjar äntligen må bra). Ska uthärda en månad tänkte jag, sen får vi se hur magen reagerar på gluten mat. Inte helt ovanligt att magen kommer ur balans efter bergodalbanan den fått genomleva denna sommar.

Har hunnit prova ciabatta bullarna från Schär som inte är alls dumma, inte i klass med riktiga ciabatta men långt från äckliga. Samma sak med spagettin som är gluten fri, med god sås till så smakar det bra det med. Stort tummen upp till Semper & schär för bra gluten fria produkter.

Och till middag blev det pasta bolognese, eller ja en fuskversion med findus kryddmix. Gott ibland med annan köttfärssås än mammas.

In English. Monday. Since my tummy/stomach is showing huge signs of improvement under this days I’ve eaten gluten free I have decided to stick to it for a whole month. Theres not enough word to descripe what hell it’s been like, nothing works when your stomach doesn’t work. After a month have passed I’ll try gluten food again, to see how my stomach reacts. Will be interesting.

I have purchased more gluten free food, tried ready to bake baguettes from Schär and gluten free pasta from Semper. Both tastes great, not like regular pasta and bread but good enough to not feel like a downgrade (and I’m extremly picky fyi). I’m greatfull that we have a huge range of gluten free products in Sweden.

So for dinner we had pasta bolognese, well a dry mix from Findus. But sometimes you want something different then the regular one.

 
Följ gärna och dela bloggen: