Inte så vilsen i pannkakan

Väskinsats för att organisera handväskan

Väskinsats för att organisera handväskan

Väskinsats för att organisera handväskan

Minns ni handväske organiserings väskan jag beställde från ebay? Igår trillade min handväske insats, efterlängtad för min handväska har varit ett kaos. Plånbok, krämer, tabletter, ögondroppar, inhalator, spruta, nässpray, nycklar, telefon, papper, penna, näsdukar, osv som legat överallt utan någon som helst ordning.

Jag hatar när jag inte hittar saker, kan va svårt att tro ibland men så är det. Så nu efter att ha tömt hela väskan, sorterat i alla fack (och fack över) känns det lite mindre vilset. Ska bara lära mig var jag lagt vad och kvalitén ör förvånansvärt bra med tanke på priset (25 kr).

 

In English. Not so lost anymore. Do you remember the handbag organizer I bought on ebay a couple of weeks ago? It arrived yesterday and I must say the quality is surprisingly good (only costed 25 sek).

Good bye messy handbag, welcome clean and neat! Now every little thing has it’s own place, two zipped pockets for medications, big pocket in the middle and smaller ones on the outside for phone, pens, etc. It’s perfect and just what I needed.

Back to Top