Tisdag

Tillagade för första gången själv black angus burgare (100 gram/styck från Lindströms, se bilden) till middag, stekte dom 3 minuter på vardera sida + tiden för att smälta osten och kryddade med enbart salt och svartpeppar. Serverade i köpebröd, har inte haft orken att dra igång något bull- eller annat bak här hemma just nu. Maken tyckte det lät spännande med felix’s nya pommes cris cut så jag stekte en omgång i stekpannan, skönt slippa slå på ugnen när det är tokvarmt.

Hamburgarna var helt underbara, saftiga och perfekt tillagade. Kommer köpas fler av, perfekt lat mat i frysen. Pommesen var goda, lite krispigare än vanliga. Så tummen upp för båda matnyheterna.

In English. Tuesday. Made black angus burgers for the first time on my own (Lindströms 100 grams/each) and served for dinner with felix’s new cris cut french fries. Both turned out lovely, so big thumbs up for them.

The hamburgers I fried 3 minutes on each side + the time for the cheese to melt, seasoned only with salt and black pepper. Turned out perfect with that time, will buy more of them and have as backup food. Perfect for lazy summer days!

 
Följ gärna och dela bloggen: