Sommarklänningar

H&M+ Maxiklänning 199 sekH&M+ klänning

hmprod (6)

H&M+ klänningH&M+ klänning
H&M+ klänningH&M+ klänning

 

H&M+ klänning

KappAhl XLNT klänning
KappAhl XLNT klänning

Brukar oftast ”fönstershoppa” på utländska sidor, större utbid, oftast snabbare leverans och lägre frakt än svenska online butiker. Plus att det känns roligare att inte kompromissa med sig själv vad det gäller modell och materialval.

Trots att jag egentligen vägrar köpa polyster och akryl plagg utöver alla former av fjädrar och ullgarner, kinkig konsument med allergier och eksem så det går bort automatiskt. Favoritmaterialet är mjuk ekologisk bomull, viskos kan gå bra också. Om vi bortser från att H&M tyvärr stoppar polyester i nästan alla sina plagg (förutom de två knäkorta klänningarna ena randig och andra lila) så har de faktiskt fått till en söt baskollektion. Tummen upp för det!

KappAhl XLNT har dessvärre ganska många tantiga modeller, jag gillar söta tantklänningar men inte så jag liknar min mormor än.. Däremot har de oftast bättre material, de två nedersta klänningarna (från KappAhl XLNT) är i viskos och bomull, samt ganska klassiska i stuket så tummen upp för detta. Gigantisk tumme ner för Lindex som har tre klänningar eller något liknande som alla är gräsliga.

Vilka är era favoriter? Jag överväger starkt den randiga från H&M i viskos, 149 kr för en klänning känns väldigt överkomlig!

In English. Summerdresses from Swedish H&M+ and KappAhl XLNT (the last two), my favorite is the striped short one for 149 sek. I think I’ll have it before the summer is over if I can find it in store cause I’m a bit tired of online shopping costs..

Back to Top
Translate »