Syrlig chokladmousse

wpid-img_20140330_205253.jpg

Busenkelt recept via svägerskan Lotta, annorlunda och väldigt mäktigt så ätes i små petita portioner med mycket bär och frukt till. Hade lite svårt att bli av med den syrliga eftersmaken, annars god.

Syrlig chokladmousse

Ingredienser för 2-3 portioner

100 gram mjölkchoklad (max 70% choklad)
1 dl gräddfil

Gör så här

Smält chokladen och rör ner gräddfilen, blanda väl och kyl tills moussen är fast.

 

In English. A really simple to do recipe for mousse, got it from my sister in law this saturday. It’s a very different and sour chocolate mousse and works best with fruits & berries. Not really my cup of tea since I’m not a huge fan of sour.

Sour chocolate mousse

Ingredients for 2-3 portions

100 grams of milk chocolate (avoid darker then 70%)
1 dl of sour cream

How to

Melt the chocolate carefully, stir the sour cream in it. Mix it together well and put in portion glasses and fridge until they are solid.

 
Följ gärna och dela bloggen: