Mjölkfri ost?

Jag tycker det är lite skumt att man kan producera ”ost” utan att blanda in mjölk och kor, men ur allergisynpunkt tycker jag det är grymt bra. Klart man vill kunna äta varma mackor etc även om man inte tål mjölk eller om man valt att inte äta animaliska produkter. Därför tyckte jag det kunde passa bra att tipsa er om en ny produkt från Kung Markatta som är just mjölkfri ost, vill ni läsa mer kan ni hitta information här (produktlänk).

Mjölk- och laktosfri vegansk ost

 

Nu lanserar Bute Island Sheese Melty, ett mjölk- och laktosfritt alternativ till mejeriost. Sheese Melty är ett hälsosamt och helt veganskt sojapålägg som kommer i tre goda smaker; Sheese Melty Edamer, Sheese Melty Gouda samt Sheese Melty Rökt Cheddar. Perfekt att äta både som smörgåspålägg, tärnad i sallader eller riven över pizza eller gratänger.
Smile – and say Sheese!

 
Följ gärna och dela bloggen: