Maria nyckelpiga & vänner

emu-australien-irispelle

Hittade de mest bedårande och gulliga djur inneskor jag någonsin sett på Iris & Pelles webbshop (irispelle.se). De är från märket EMU Australian (aldrig hört talas om i ärlighetens namn) och är tyvärr i barnstorlek, hade älskat att ha ett par koalor, nyckelpigor eller fårskallar(!) på fötterna.

Jag får väl kanske skämma bort något syskonbarn istället, för ha begäret är väckt.. Och när man talar om syskonbarn det är mindre än två månader kvar nu tills jag blir faster igen 😀 Som jag längtar efter det här lilla pyret, mina andra syskonbarn börjar bli så stora och är inte alls lika kramiga..

In English. Found the most adorable indoor shoes ever, I’d love to have a pair of ladybugs, koala bears or sheep’s on my feet. It’s the Australian brand EMU who makes them and you can find them on irispelle.se unfortunately it’s only for kids..

Maybe I should spoil my nieces & nephew? And talking about newphes not it’s less then two months untill I’m being an aunt again, I’m really looking forward to it. Snuggle and hug and spoil kids are one of my favorite things.

 
Följ gärna och dela bloggen: