Lördag

Laktosfria kyckling wraps på Helens sätt

Laktosfria kyckling wraps på Helens sätt

Rörde ihop favorit kycklingröran till lördagsmiddag, serverad med tortilla bröd och lite grönsaker. Brukar vanligtvis servera creme fraiche till när vi äter tacos/tortillas etc, jag tycker inte det är så gott med riven ost i och tål inte salsor men den här gången rörde jag ner creme fraichen redan i stekpannan. Den fick puttra med några minuter och det blev fantastiskt gott och kladdigt, gott till är det även att smula sönder några nachos innan man viker ihop sin tortilla paket.

Blev lite salta chips och choklad på kvällskvisten när vi såg på Melodifestivalen, del tävling 4 kan nog lätt räknas som den sämsta i den här året.. Nästa lördag blir det inget schlagertittande för vår del, andra chansen får klara sig utan oss för vi checkar in i Malmö får vår mini bröllopsweekend i Malmö 😀 Längtar!

In English. Made us my favorite chicken spice mix for Saturday dinner, served it with wheat tortilla breads and vegetables. I usually make it with sour cream on the side for our taco/tortillas, I’m not a big fan of having cheese in tacos etc and I’m allergic to salsa so it’s a must to have something. This time (for the first time) put the sour cream in the pan while still frying the chicken, turned out really lovely and the flavors where maxed out. I’m so doing this every time now! Another nice tips for your wraps is to crush a nacho in it, adds some texture to it.

As snacks we ended up with salt crisps and some chocolate, I’m a true chocolate-o-holic..

 
Följ gärna och dela bloggen: