Fredag

Hembakta laktosfria flippin' burgers bröd

Hembakta laktosfria flippin' burgers bröd med burgare på blandfärs, bacon och allerumsost

Jag gav min make Flippin’ Burgers boken i julklapp, fylld med recept. Efter att ha provat lite andra hamburgerbröd i december och januari, så var det i fredags äntligen premiärdags för Flippin’ Burgers recepten, provbakade både bröd och använde receptet på hamburgare. Bröden blev fantastiskt goda och vackra, stoppade i rostad lök, bacon på min ostburgare och det var jätte gott.

Som vanligt kommer receptet i ett eget inlägg, hamburgarna var bara färs + salt och peppar blanda ihop och stek. Penslade dom med ett tunt lager barbecuesås för att förhöja smaken lite 😉

In English. I gave my husband a recipe book from the very popular hamburgerplace Flippin’ Burgers in Stockholm for christmas. After trying some different hamburgerbun recipes in december and january I thougt it was about time to try out the recipe for buns in the book.

The buns turned out lovely, probably the best buns to hamburgers I’ve ever eaten and went well together in flavors with the bacon, cheese and roasted onions I had in my burgers. Oh and the burgers are made out of mince meat + salt & black pepper and coated with some barbecue sauce. Super tasty!

I’ll post the recipe in english later on tonight, well tomorrow since It’s so late now 😉

 
Följ gärna och dela bloggen: