Lördag

Burgare i brioche bröd med salt'n pepper fries och chilli majonäs

På önskemål från sambon bakade jag brioche bröd som vi sedan hade till middag i lördags. Goda ostburgare i brioche bröd med salt’n pepper fries och chilli majonäs

Hembakta laktosfria Brioche bröd till hamburgarna

Hembakta laktosfria Brioche bröd till hamburgarna

Sambons chili majonäs

Sambons chili majonäs

Sat'n Pepper fries från Lamb Weston

Sat'n Pepper fries från Lamb Weston

Provade ny pommes/potatis produkt (för oss åtminstone) Salt’n Pepper fries från Lamb Weston, något av de gosaste jag ätit från frysdisken i pommes väg. Dock inget för de som inte uppskattar kryddningar. Mums! Recept på bröd & majonnäs kommer i separata inlägg.

In english. For saturdaydinner the mister asked if I could bake brioche breads, so I gave it a try was a few frustrating moments since the reoupe I found was faulty (one would think a recipe on The New York Times would be accurate..).

So It took me a few tries before the buns turned out good, served with burgers in and some lovely new fries I’ve not seen before and a chili mayonaise the mister made for us. All recipes will come in separat posts.

 
Följ gärna och dela bloggen: