Bröllopsdetaljer

20131221-004-blogg

Till alla nyfikna läsare, en bild från vår bröllopsdag foto från D Janlöv, vår fotograf.

20131221-015-blogg

bröllopsbuketter

Brudbuketten + brorsdöttrarnsblommor jag band på morgonen med olika rosa nyanser

 

brudklanning

Min prickiga(!) bröllopsklänning inköpt på DorothyPerkins i våras, mamma sydde en underkjol jag hade under för att det inte skulle bli så transparent. Hade ett sidenband knötet i midjan också frånå Panduro Hobby, där kom tjejernas sidenband ifrån också.
bröllopskofta

Koftan jag hade över, från Lindex sommarkollektion
brud-underklader

Underkläder från Trofé, abecita & Lindex (bytte trosor efter maten hihi)

brudvaska-sko

Mina skor från deichmann och liten väska jag fått av mamma

brudtarna-brudnabb

Till vänster brudtärnans klänning från asos och till höger brudnäbbens från Lindex, vi bytte så båda hade samma naturvita sidenband i midjan.

liten 02

bröllop-tartdekoration

Vår Tatty Teddy  dekoration på bröllopstårtorna, bilden ovanför tog min storebror M (tack!). Tog en kamerafri dag, händer typ aldrig.

bröllop-ring

Min vackra vigselring från märket Shalins i titan

makens-slips

Maken bar en svart kostym med väst, skjorta & slips från dressman, present från snälla svärmor & make

t_p_100

samt skor från deichmann

Our outfits from the wedding, my dress was of course white but with a polka dot fabric bought it from dorothyperkins online. My cardigan is from Lindex, underwear from trofé, abecita & Lindex, shoes from deichmann and purse a gift from my mother. My bridemaid where a pink dress from asos and my flowergirl a dress from Lindex, we gave them white satin ribbons to match my white ribbon. The wedding cakes decorations is a Tatty Teddy figurine, the picture with the cake is from my brother M (thank you). My amazing ring from the brand Schalins, I love the heart and that it’s made of titanium a metal that never breaks sort of like our love.

My husband(!) where a 3 piece suit from dressman, the tie and shirt came from there also. Shoes bought at deichmann all gifts from my mother-in-law (his mother). The flower arrangements for me and my nieces I made my self out of roses in dfferent pink shades, really love how they turned out.

Back to Top
Translate »