Hoisinwokad korv (Hoisinwoked sausage recipe)

Här kommer det goda receptet, receptkälla Ica (receptlänk). Jag hällde i 1 dl vatten i röran före jag tog i grönsakerna, ville få ur smaken ur pannan ordentligt och få det mindre torrt (dessutom går det åt mindre hoisin sås med vattnet).

Here is the tasty recipe, recipe source is Ica (it’s in Swedish). I added 1 dl of water to the mix before the vegetables, I wanted to get those last flavours out of the pan and it also made it less dry (and a bonus is that you can be a bit cheaper on the hoisin sauce when you got the water in).

20131107_203320-blogg

Hoisinwokad korv

Ingredienser

400 g mager korv (falukorv)
1 rödlök
1 msk olja
1 påse djupfrysta wokgrönsaker (à 500 g)
1/2 – 3/4 dl hoisinsås
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Så här gör du

Skala och strimla rödlöken, skär korven i strimlor. Spola hastigt av wokgrönsakerna i hett vatten, låt rinna av medan du steker upp korven och rödlöken i oljan.

Tillsätt 1 msk av hoisin såsen och rör runt så det blandar sig och stek lite, häll sedan på 1 dl vatten och låt puttra ihop. Tillsätt sedan grönsakerna och sista hoisinsåsen. Fräs ett par minuter tills allt är genomvarmt. Smaka av med salt och peppar. Servera med äggnudlar, ris eller pasta.

 

Hoisinwoked Sausagez

Ingredients

400g lean sausage
1 red onion
1 tablespoon oil
1 bag of frozen stir-fry vegetables (à 500 g)
1/2 – 3/4 dl hoisin sauce (or woksås )
1/2 teaspoon salt
1 pinch pepper

 How to

Peel and slice the red onion, cut the sausage into strips. Rinse the frozen vegetables in hot water and let them drain. Fry the onion and sausage in the oil, get them golden. Add a tablespoon of the hoisin sauce and let it coat the content of the pan, add 1 dl of water and let it boil together/reduce down. Add the vegetables and the rest of the hoisin sauce. Fry for a few minutes so it’s heated trough. Taste it and use the salt & pepper to make sure you get a nice flavor. Serve with noodles, rice or pasta.

 
Följ gärna och dela bloggen: