Inredning

Nya kontoret

image

Sambons datorplats och en skymt av pysselbordet. Sätterikastet har hamnat upp på en tavelhylla och slukar hela sambons minifig samling och alt annat krafs.

image

image

Min arbetsplats, fått upp lite av mina favoritsaker på tavelhyllorna också. Har satt dit min anslagstavla också efter jag tog fotona, men den är svart och inte så spännande. En salig blandning av presenter från sambo, familj och vänner samt en lånad tavla från mamma.

image

Här skymtas all förvaring i rummet, två expedit hyllor + skåp med dörr för alla pågående projekt. Vi behöll inredningen längs med väggarna, gott om golvutrymme för kalas eller extrabäddar. Ovanpå fick sambons stora Lego Star Wars samling hamna och mina fantasy böcker har hittat ut ur skåpet!

Det mesta är på plats och både jag och sambon är väldigt nöjda!

2 kommentarer