Lördag

Tror jag håller på att förlora förståndet över vädret vi har just nu, väldigt tung luft som skapar huvudvärk och får visdomstanden att ge känningar. Noll energi och bara allmänt less på den här skräphelgen, sambon är däckad så jag får roa mig själv typ. Borde plugga men har inte riktigt fokusen att ro det i land just nu och det finns ingen poäng att stirra på skolböckerna när jag inte kan ta till mig informationen. Så slappardag blev det med Väla besök.

image

Lördagsäventyr – hämta ut lite av mina mediciner, vet inte hur jag skulle överleva vår & sommar utan ögondroppar och kortison nässpray. Behepan & folvidon är för min b12 – folsyra brist.

image

image

Efter shoppingen blev det middag, stekte goda daloon vårrullar i nya stekpannan (jag älskar den!). Serverade med curry och soja, hm ser att jag borde städa spisen nu (hemmablind eftersom köket är kaos efter kylskåpshaveriet).

image

Avrundade dagen med lördagsgott & lite datorspel – 1½ hg smågodis mest lakrits, några pollys och svampar
+ 80 gram dill chips

Back to Top
Translate »