Bröllopsinbjudan

Sitter ni nu alla klistrade framför tv-apparaterna eller springer runt i Stockholm på jakt efter en skymt av de kungliga brudparet? Nä, inte jag heller. Hur ska man orka med det, finns roligare saker att göra! Fast jag kommer garanterat googla efteråt för att få se bilder på alla fina klänningar och håruppsättningar. Lite nyfiken är man allt, speciellt som jag ska gifta mig senare i år. Dock tänker jag inte inspireras av deras bröllopsinbjudningar, för det var bland de tråkigaste jag sett både för storasyster och lillasysters bröllop.

image

inbjudningskort-madeleine

Med tanke på vilka resurser som läggs ner på allt annat skulle man ju tycka att fina inbjudningar vore något att satsa på? Men, men. Ni får lite roligare inspiration från min pinterest tavla istället, jag kommer dock inte använda någon av bilderna. Lite hemligheter tänker jag behålla tills det är dags att skicka ut dom! Det kan hända att det finns en prick eller två på mina egna bröllopsinbjudningar.. Lägger upp bild när jag skickat ut till alla gäster, vilket bör bli ca 3 månader före vigsel så någonstans i september(?) om jag inte räknat helt galet får ni bilder.

image

Snyggt vinterbröllopskort i sobert grått och silver

image

Eller lager på lager i blått och grått

image

Kanske som en liten bok där texten är utskuren och foto på brudparet är bakgrund

image

Eller inspirerat av ett polaroidfoto

image

Rustikt, sirligt och vitt är väldigt fint

image

Vintrigt men i gröna toner

image

Modernt och enbart typografi design

image

Eller som serietidning?

Back to Top
Translate »